Новини

В Україні стартував онлайн-пробіг, щоб зібрати гроші на 100 тисяч бронежилетів: як стати учасником

Своїми результатами учасникам пробігу пропонують ділитися у соцмережах та позначати сторінки ініціативи.

Фото ЛОК

В Україні ініціювали міжнародний благодійний онлайн-пробіг, щоб зібрати кошти на 100 тисяч бронежилетів для військових і не тільки.

Учасники ініціативи «Пробіг до 100 тисяч бронежилетів» отримають унікальні медалі із броне сталі, зазначають у Львівському оборонному кластері, який є ініціаторів пробігу.

«Потреба в бронежилетах залишається. Ми прагнемо, аби якомога більше військових, медиків, працівників ДСНС, поліцейських отримали бронежилети для своєї щоденної роботи», – наголошує Максим Плєхов, голова правління Львівського оборонного кластеру.

Проєкт  стартував 19 серпня і триватиме до 19 вересня в онлайн-форматі. Стати учасником пробігу може кожен охочий з будь-якого куточка України чи світу. Для цього необхідно зареєструватися на сайті, обрати комфортну для себе дистанцію (21 км, 10 км або ж вільну), локацію та час.

Мінімальна вартість реєстрації – 890 гривень. Водночас учасники пробігу за бажанням можуть задонатити більше, адже 100% виручених коштів від реєстраційного внеску підуть на виготовлення бронежилетів для українських військових.

Учасники пробігу отримають медалі, що створюють із залишків від порізки бронелистів.

Своїми результатами учасникам пробігу пропонують ділитися у соцмережах та позначати сторінки ініціативи, використовуючи хештеги #пробігдо100тисяч #захистимозахисників #100тисячбронежилетів.

Коментарі