Новини

Обстріли Дніпропетровщини та вибухи в Херсоні: головне за ніч

російські військові всю ніч обстрілювали Дніпропетровську область, а в Херсоні пролунали потужні вибухи поблизу бази окупантів.

Фото з телеграму Резніченка

Російські війська всю ніч били по Дніпропетровській області з «Градів», «Ураганів», важкої артилерії, поцілили по чотирьох громадах у двох районах.

Про це повідомив очільник ОВА Валентин Резніченоко у Telegram. 

Він зазначив, що Нікопольський район ворог накрив вогнем з «Градів» та важкої артилерії. Місто Нікополь обстріляли тричі, понівечили кілька житлових будинків та автівок. 

Без світла лишилися понад 1 500 родин.

Фото з телеграму Резніченка

Як наслідок: знищено та пошкоджено житлові будинки, склади та цехи місцевої фабрики у Марганецькій громаді. Також у Червоногригорівській громаді є руйнація житлових будинків. У Зеленодольській громаді вкотре поцілили по дачному масиву та підприємству.

У Харківській області через обстріли загинула одна людина.

російські окупанти близько півночі запустили дві ракети з міста Бєлгород. Вибухи пролунали в районі селища Травневе та місті Південне в Харківському районі.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих та руйнувань.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби 27 серпня в селищі Золочів Богодухівського району одна людина загинула. У селищі Донець Ізюмського району одна людина отримала поранення. У селище Слатине до лікарні відправили ще одного пораненого.

У Херсоні пролунали сильні вибухи в мікрорайоні Північний неподалік виправної колонії №90, у якій російські окупанти влаштували собі базу.

Про це повідомляє херсонське видання «Мост». Ймовірно там був також склад з боєприпасами.

Місцеві повідомляють також про сильну пожежу в промзоні, де окупанти розміщували свою техніку й особовий склад. За даними херсонських ЗМІ, внаслідок удару, схоже, було завдано втрат російським військовим.

 

Коментарі