Новини

росіяни дев’ять разів обстріляли Дніпропетровщину: головне за ніч

У Нікополі понівечені з десяток приватних будинків, школа та санаторій.

Фото: наслідки нічних обстрілів 26 серпня на Дніпропетровщині/Валентин Резніченко

Вночі 26 серпня російські війська обстрілювали Миколаївський та Баштанський райони Миколаївської області. На Дніпропетровщині під обстріл потрапили три райони — Нікопольський, Синельниківський та Криворізький. У Нікополі зруйновані близько десяти приватних будинків, школа та санаторій. Про це йдеться у зведенні обласних військадміністрацій.

Дніпропетровщина

У ніч на 26 серпня війська рф з «Градів», важкої артилерії та ракетами обстріляли три райони Дніпропетровщини – Нікопольський, Синельниківський та Криворізький.

«У Нікополі понівечені з десяток приватних будинків, школа та санаторій. Перебита лінія електропередач, тисяча нікопольчан без світла. Електрики уже лагодять мережу», – повідомив голова Дніпропетровської обласної військадміністрації Валентин Резніченко.

Під обстріли потрапили також Марганецька та Червоногригорівська громади.

У двох громадах Синельниківського району внаслідок ракетного обстрілу є руйнування сільськогосподарського та дорожнього підприємств, загорівся ангар з технікою. Пожежу вже загасили.

У Криворізькому районі поцілили по Зеленодольській та Широківській громадах. Є руйнування.

Загиблих та поранених внаслідок обстрілів немає.

Миколаївщина

Вночі 26 серпня російські війська обстрілювали Миколаївський та Баштанський райони.

Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

Близько 3:30 у Миколаєві лунали вибухи. Інформацію уточнюють.

Упродовж 25 та 26 серпня були обстріли сіл Широке і Червона Долина Широківської громади. Влучали переважно за межами населених пунктів, водночас пошкоджені дві сільськогосподарських будівлі. Постраждалих немає.

Коментарі