Афіша, Новини

Зустрічі з представниками професій: у Чернівцях запускають інтеграційні клуби для молоді

У клубах можна буде соціалізуватися, дізнатися про різні професії та отримати психологічну підтримку.

Фото ілюстративне

У Чернівцях запускають інтеграційні клуби «Наука єднання» для переселенців та місцевої молоді. Учасники зустрінуться з представниками різних професій та отримуватимуть психологічну підтримку. Про це йдеться в пресрелізі громадської організації STEM is FEM.

«Створення таких клубів надасть можливість підліткам соціалізуватися та отримати психологічну підтримку в умовах невизначеності війни», — каже ініціатор STEM is FEM Сергій Токарєв.

Перша зустріч пройде 22 серпня у Резиденції молоді (Головна вулиця, 41) з 15:00 до 18:00. У рамках лекції Анастасія Коропецька, журналістка телеканалу 1+1, редакторка видання The Village Україна та співвласниця «Сімейної ресторації», розповість про те, як поєднувати журналістику і власний ресторанний бізнес. Після цього учасники можуть відвідати клуб психологічної підтримки. Вхід безкоштовний за умови попередньої реєстрації.

Участь можуть взяти люди віком від 14 до 18 років.

Організатори проводитимуть офлайн-зустрічі раз на два тижні. Є змога доєднатись до проєкту онлайн – реєстрація за посиланням. За анонсами зустрічей можна слідкувати на сторінках STEM is FEM у соцмережах: Facebook та Instagram.

 

 

Коментарі