Новини

Обстріл університету в Миколаєві та ракетні удари по Харкову: головне за ніч

російські війська за ніч обстріляли три області України.

Університет у Миколаєві/Фото Олександра Сєнкевича

Вночі 19 серпня росіяни обстріляли Харків, Миколаїв та Дніпропетровщину. Війська окупантів штурмують кілька напрямків на Донеччині та Миколаївщині. Про це повідомляють голови обласних військових адміністрацій та йдеться у зведенні Генштабу.

Харків
Зранку ворог обстріляв Харків. Під ударом опинилися Київський, Основ’янський та Немишлянський райони. Влучили у житлову будівлю, виникла пожежа на одному з об’єктів інфраструктури. Попередньо, одна людина постраждала.

Миколаїв
Окупанти обстріляли Чорноморський національний університет у Миколаєві. На місці удару працюють аварійні бригади та комунальні служби.

Перед цим росіяни вдарили по будівлі університету вночі 17 серпня.

Дніпропетровщина
Російська армія обстріляла три райони Дніпропетровщини — Криворізький, Синельниківський та Нікопольський. Загинув 36-річний чоловік, поранений 12-річний хлопчик. На центр Нікополя випустили 10 снарядів зі ствольної артилерії.

Фронт
Наразі тривають бої на напрямку Покровське – Бахмутське. Також окупанти ведуть штурмові дії в напрямку Лозове – Первомайське. Українська авіація завдала чотири удари по скупченню російської живої сили, озброєння та техніки в Баштанському районі Миколаївської області та Бериславському Херсонської.

Коментарі