Новини

Лікаря-онколога Михайла Гнатюка з Чернівців нагородили орденом Святого Пантелеймона

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» — це найвища громадська нагорода.

Фото з фб-сторінки Чернівецької облради

Завідувача кардіоонкогематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні Михайла Гнатюка нагородили Орденом Святого Пантелеймона.

Церемонія нагородження відбулася 9 серпня у Києві в День Святого великомученика і цілителя Пантелеймона, передає Укрінформ.

Під керівництвом Михайла Гнатюка Чернівецька область стала центром-учасником ГЛЛ-Студій Кооперативної групи «Дитячі лейкемії та лімфоми України».

Загалом нагороду отримали 23 найкращих медиків України.

Фото з фб-сторінки Чернівецької облради

Зазначають, що цьогоріч медиків відзначали лише в одній номінації — «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором».

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» — це найвища громадська нагорода. Вона має професійно-фахове спрямування та присуджується за значні результати в галузі охорони здоров’я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства.

Відзнаку вручають особам, яким притаманні високий професіоналізм, духовно-моральні якості та які досягли значних особистих результатів у галузі охорони здоров’я, благодійній і громадській діяльності.

Відзнаку погодили та благословили предстоятелі найбільших християнських церков України.

Коментарі