Новини

Нова хвиля «мінувань» в українських містах. Що відомо

Екстрені служби проводять перевірки, людей евакуювали.

Фото radiosvoboda.org

4 серпня у Тернополі, Вінниці, Рівному, Черкасах, Хмельницькому та Кропивницькому повідомляють про «замінування» на важливих обʼєктах інфраструктури. Екстрені служби проводять перевірки, людей евакуювали.

У Кропивницькому повідомили про замінування трьох об’єктів. Повідомляють, що це Центральний ринок, одне з відділень Нової пошти та залізничний вокзал. Інформацію про мінування підтвердила Суспільному речниця поліції области Віталіна Бевзенко. Вона зазначила, що правоохоронці перевіряють отриману інформацію, а на місці події перебувають відповідні підрозділи.

У Вінниці перевірять інформацію про замінування залізничного вокзалу, Центрального ринку та автовокзалу. На місцях працюють спецслужби, вибухотехніки. Тимчасово призупинили рух громадського та приватного транспорту на ділянці проспекту Коцюбинського (біля Центрального ринку) та поблизу площі Привокзальної.

У Рівному спецслужби отримали повідомлення про нібито замінування залізничного та автовокзалу, а також вулиці поблизу Центрального ринку. Про це повідомляє Суспільне. Зрештою інформацію не підтвердили.

У Тернополі людей евакуювали з вокзалу та ЦУМу в центрі. Після перевірки вибухівку не знайшли, повідомив голова ОВА Володимир Труш.

У Хмельницькому перевіряють автовокзал, залізничний вокзал та овочевий ринок.

У Черкасах «замінували» три об’єкти. Поліціянтам надійшло повідомлення про замінування залізничного вокзалу, автовокзалу та пошти. Станом на 15:00 у Черкасах вибухівку не знайшли.

 

Коментарі