Новини

Вибухи у Харкові й Миколаєві та обстріли Дніпропетровщини і Луганщини: головне за ніч

Унаслідок ударів по Криворізькому району Дніпропетровської области зруйновані дитсадок і церква. 

Фото ДСНС Харкова; наслідки ворожих обстрілів у ніч проти 2 серпня

Під час повітряної тривоги близько четвертої ранку у Харкові пролунали два потужні вибухи, повідомив міський голова Ігор Терехов.

Один приліт є у Холодногірському районі міста. За попередніми даними, обійшлося без жертв і пожеж.

Близько 5 ранку в Миколаєві пролунали вибухи, внаслідок яких виникла пожежа, повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

«Потужні вибухи пролунали в Миколаєві близько п’ятої ранку. Є прильоти. В одному з районів міста виникла пожежа, в іншому – зруйнований супермаркет»

Сєнкевич додав, що на місці прильотів працюють рятувальні служби.

У ніч проти 3 серпня російські війська завдали ударів по Криворізькому району Дніпропетровської области. Внаслідок обстрілів постраждали дитсадок і церква, повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

«Ворог вгатив з артилерії по двох громадах – Зеленодольській та Апостолівській. У Апостолівській без жертв та руйнувань»

У Зеленодольській громаді окупанти поцілили по селу Великій Костромці, зруйновано дитячий садок та церкву. Також пошкоджено лінію електропередач, тож село залишилося без світла.

Водночас начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що російські війська не можуть подолати оборонні укріплення Збройних сил України на Луганщині, тому все частіше застосовують авіацію.

А основні зусилля росіяни зосереджують на Бахмутському напрямку. Впродовж минулої доби захисники відбили 9 спроб штурму окупантів – ворог на зазначених ділянках був вимушений відійти.

Коментарі