Новини

На російсько-українській війні загинули троє військових з Буковини

Сьогодні відбувся похорон загиблого Сергія Кушинського. 

Фото з фб-сторінки Григорія Ванзуряка

На російсько-українській війні загинули троє військових з Буковини: Сергій Данілюк, Сергій Кушинський та Олексій Ткачук.

Сергій Данілюк з села Стерче був командиром механізованого взводу механізованої роти військової частини А 4574 та мав звання старшого лейтенанта.

«З глибоким сумом сповіщаємо, що в жорстоких боях за незалежність та суверенність України загинув наш земляк. Війна, яку розв’язала росія, забрала життя відважного захисника, люблячого батька трьох дітей, доброго брата, дорогого друга та вірного побратима», — зазначив голова Глибоцької громади.

Фото з фб-сторіки Чернівецького обласного ТЦК та СП

Сьогодні, 3 серпня, у Чернівцях прощалися з солдатом Сергієм Кушинським. Він був воїном військової частини А4165.  Його поховали на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

29 липня поблизу населеного пункту Дмитрівки Харківської області загинув старший сержант Олексій Ткачук. Військовому було 42 роки, він родом з села Комарівців, що на Сторожинеччині.

«Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій», — написав голова Сторожинецької міськради Ігор Матейчук.

Коментарі