Новини

Футбольний клуб «Буковина» має нових президента й тренера

Новим президентом ФСК «Буковина» став Андрій Сафроняк, а головним тренером – Андрій Мельничук.

У Чернівцях призначили нового президента ФСК «Буковина». Це підприємець Андрій Сафроняк.

Про це йдеться на Facebook-сторінці футбольного клубу.

З 2004 по 2006 Сафроняк виступав у складі чернівецького клубу. Після завершення футбольної кар’єри почав займатися підприємництвом.

«Я вболіваю за «Буковину» з дитинства, цій команді віддав декілька років своєї футбольної кар’єри. А зараз уже в ролі президента хочу вивести клуб на якісно новий рівень. Вірю, що ми разом зможемо подолати усі труднощі, і навіть у такі складні часи «Буковина» буде розвиватися і прогресувати. Ми докладемо максимум зусиль, щоб наша команда процвітала і дарувала вболівальникам тільки позитивні емоції», – пише він.

Також призначили нового головного тренера команди «Буковина» – 43-річного Андрія Мельничука. Зараз він готує команду до нового футбольного сезону. Мельничук став тренером у 2016 році. Тоді він тренував кам’янську футбольну команду «Сталь», а в сезоні 2019/20 очолював чернівецький клуб.

Що відомо?

У грудні 2021-го Вадим Заяць покинув пост президента футбольного клубу «Буковина». Він очолював ФСК з лютого 2019 року. А в жовтні минулого року футбольна команда «Буковина» залишилася без головного тренера Євгена Коваленка.

Фото: ФСК «Буковина»

Коментарі