Афіша, Новини

Польова кухня, аукціони та музика: у Чернівцях на заході хочуть зібрати мільйон гривень для ЗСУ

У музеї просто неба проводитимуть розіграші, майстер-класи, тренінг із тактичної медицини, показуватимуть військову техніку та пригостять козацькою кухнею.

У суботу, 30 липня, у музеї просто неба проведуть благодійний захід «Будівельники — Миру». У програмі — розіграші, майстер-класи для дітей та тренінги з тактичної медицини. На заході хочуть зібрати мільйон гривень на автомобіль та якісні дрони для українських військових. Про це повідомила одна з організаторів заходу Яна Брус.

«Ми не будемо просити кошти, ми маємо на меті влаштувати захід, де ви витратите свої гроші на щось приємне для себе, і вони будуть спрямовані на перемогу», — каже організаторка.

Під час заходу проведуть розіграші, аукціони, майстер-класи для дорослих та дітей, тренінг із тактичної медицини, військовий вишкіл. Демонструватимуть військову техніку. Також там пригостять військовою та козацькою кухнею. Буде працювати фотозона для сімейних фотосесій за участи майстринь та міських фотографів. На сцені виступатимуть естрадні співаки, військовий та церковний хор.

Серед організаторів — міські громадські організації, мікрорайон «Будівельників миру», волонтери тощо. Участь братимуть підприємці, артисти, військові, поліція, ДСНС, а також викладачі, пекарі, візажисти та хендмейдери.

Захід відбуватиметься з 12:00 до 19:00.

Коментарі