Новини

Війська рф зранку завдали ракетних ударів по Одесі, Миколаєву та Харкову

Інформацію про масштаби руйнувань та постраждалих уточнюють.

Фото ДСНС Харкова

У ніч проти 26 липня, а також зранку російські війська завдали ракетних ударів по півдню України: Одеській та Миколаївській областях, а також по Харківщині.

Ракетних ударів зранку зазнала Одещина. За словами речника ОВА Сергія Братчука, росіяни завдали удар зі стратегічних бомбардувальників. Пізніше оперативне командування «Південь» повідомило про масований ракетний удар. росіяни влучили у приватні будівлі прибережних сіл. Попередньо постраждалих немає.

Також близько п’ятої ранку окупанти обстріляли Миколаїв. Міський голова Олександр Сєнкевич повідомив про потужні вибухи у місті. Окупанти влучили у портову інфраструктуру. Водночас по Миколаївському району з території Херсонщини завдали ракетного удару з систем С-300. Є влучання в авторинок і передмістя.

Інформацію про масштаби руйнувань та постраждалих уточнюють.

Водночас начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що ворог завдав ударів по цивільній інфраструктурі Слобідського району Харкова. Снаряди влучили в автосалон і по відкритих територіях. Постраждалих немає.

Як повідомляють у ДСНС Харкова, близько 4:50 у місті Чугуєві ворожий боєприпас пошкодив газову трубу на вводі у приватний будинок. Там утворився вогняний факел. Проте його швидко загасили рятувальники з Луганської области.

Коментарі