Новини

Мінкульт презентував айдентику до Дня Державності України

Усі охочі можуть використовувати інформаційні продукти безкоштовно. 

На честь Дня Державності України у Міністерстві нації Міністерства культури та інформаційної політики представили візуальну символіку.

Йдеться про інформаційні продукти, що містять дизайн-макети, експозиційні макети, шрифти, логотипи, патерни, кольори, мовиться у повідомленні Мінкульту.

«Ця айдентика створена для того, щоб викликати відчуття єдності, адже у всіх нас, як українців, один символ – тризуб. Окрім цього, завдяки даній кампанії ми знищуємо міф про те, що Україна – молода держава, адже наш герб походить від родового знаку Рюриковичів, а саме від знаку Володимира Великого, а це є прямим свідченням нашої тисячолітньої історії», – зазначають автори айдентики.

Зазначається, що в основі концепції відзначення Дня Державності України покладена ідея утвердження зв’язку українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу.

Усі охочі можуть використовувати інформаційні продукти, які розмістили в електронному вигляді за посиланням. Їх використання є безоплатним та не потребує додаткових погоджень і дозволів.

Патерн створили завдяки поєднанню різних тризубів, кожен з яких має своє значення. Вони є символом боротьби, незалежності, історії та ідентичності.

Коментарі