Новини

Обстріл школи на Харківщині та пожежі на Миколаївщині: головне за добу

Під постійним вогнем залишаються села, що розташовані на лінії розмежування.

Фото ілюстративне: Олег Синєгубов/Telegram

російські окупанти вдарили по трьох районах Дніпропетровщини: Нікопольському, Дніпровському та Криворізькому. Також армія рф вдарила по цивільних об’єктах Чугуєва – школі та будинку культури. На Миколаївщині обстрілюють житлові будинки та об’єкти критичної інфраструктури. Зібрали головні новини за добу.

Дніпропетровщина

російські війська всю ніч атакували область. Ударили по трьох районах: Нікопольському, Дніпровському та Криворізькому.

Нікопольський район декілька разів накрили вогнем із РСЗВ. Армія рф випустила до 40 реактивних снарядів. Під удар потрапили дві громади: Марганецька та Мирівська. В останній пошкоджені 6 приватних будинків та газопровід. Постраждала 10-річна дівчинка.

На Дніпровський – скерували дві ракети. Вони влучили по сільгосппідприємству. Там зайнялися два ангари. Пожежу загасили, ніхто не постраждав.

У Криворізькому районі російські окупанти обстріляли зі ствольної артилерії Зеленодольську громаду. Обійшлося без жертв та руйнувань.

Харківщина

Вночі армія рф вдарила по цивільних об’єктах Чугуєва – школі та будинку культури. В одному з приміщень перебували люди, які опинилися під завалами, 3 людей рятувальники вже звільнили. Ушкоджень немає. Усі профільні служби продовжують працювати.

Впродовж доби у Коробочкиному та Печенігах декілька разів обстрілювали житлові сектори. У районі поза населеними пунктами виникла пожежа на полі з пшеницею площею гектар.

У Богодухівському районі внаслідок обстрілу горів дах складського приміщення фермерського господарства. Рятувальники ліквідували пожежу. Обстріли окупантів зафіксували і в Ізюмському районі.

Миколаївщина

Ввечері 24 липня після ворожих обстрілів в одному з районів Миколаєва відбулася пожежа на відкритій території. Постраждалих немає.

Вночі 25 липня орієнтовно о 2:40 у Миколаєві пролунала серія вибухів. Наразі відомо про потрапляння в поля поза межами міста на території прилеглих сіл. Деталі уточнюють.

Учора ввечері зафіксували ворожі обстріли селища Засілля Первомайської громади переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає.

Вночі 25 липня близько 3:00 почався обстріл Мішково-Погорілового. За попередньою інформацією, зазнала поранень 7-річна дитина. Внаслідок обстрілів пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, електро- та газопостачання. Частково зруйновані та пошкоджені житлові будинки, автотранспорт. Також виникла пожежа двоповерхового житлового будинку.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Широківської громади. Так, упродовж 24 липня внаслідок ворожих обстрілів відбулося займання полів із зерновими. Постраждалих немає.

Також окупанти продовжують обстрілювати територію та прилеглі населені пункти Березнегуватської громади. Під постійним вогнем залишаються села, що розташовані на лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих відсутня. Деталі щодо руйнувань житлових будинків уточнюють.

Коментарі