Новини

росіяни зруйнували дві школи на Донеччині, а ЗСУ відігнали ворога від Вуглегірської ТЕС: головне за ніч

російські загарбники вели штурм Вуглегірської ТЕС, проте українські захисники змусили ворога вдатися до втечі.

Фото з Телеграму П. Кириленка

російські війська вночі проти 21 липня обстрілами зруйнували дві школи у Донецькій області — у Краматорську та Костянтинівці. 

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Крім того, цієї ночі російські окупаційні війська обстріляли промислову частину Краматорська — Старокраматорський машинобудівний завод і Новокраматорський машинобудівний завод.

За інформацією Кириленка, даних щодо поранених та загиблих наразі немає.

Фото з Телеграму П. Кириленка

російські загарбники штурмували Вуглегірську ТЕС, проте українські захисники змусили ворога вдатися до втечі.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«На Бахмутському напрямку ворог веде бойові дії з метою створення умов для проведення наступу на Бахмут та заволодіння територією Вуглегірської ТЕС», – ідеться у зведенні Генштабу.

Ворог здійснював обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Роздолівки, Білогорівки, Покровського, Нової Кам’янки, Бахмута, Вершини, Новолуганського, Зайцевого, Торецька та інших. Завдав авіаційних ударів по селах Вершині та Білогорівці.

Зазначають, що росія без успіху вела штурмові дії з метою заволодіння територією Вуглегірської ТЕС. Українські воїни змусили окупантів тікати. 

У районі Новолуганського бойові дії тривають. Для викриття вогневих позицій Сил оборони на окремих напрямках ворог залучив диверсійно-розвідувальні групи.

 

Коментарі