Новини

Війська рф продовжують обстрілювати Нікололь та Луганщину: є загиблі та постраждалі

російські війська націлені на штурм Бахмута, тому й влаштовують терор у населених пунктах, розташованих на підступах до цього міста.

Фото Дніпропетровської ОВА

російські військові у ніч проти 20 липня вкотре обстріляли Нікополь. Вони випустили з РСЗВ «Град» понад 30 снарядів. Двоє людей загинули, дев’ятеро отримали поранення.

Про це повідомляє начальник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Умисно обстріляли з «Градів» житловий квартал у Нікополі. Випустили понад 30 реактивних снарядів. Попередньо двоє людей загинули, дев’ятеро – поранені. Шестеро постраждалих у лікарні, серед них четверо дітей. Найменшому пораненому всього три роки! Дитині, яка спала вдома, коли російські відморозки ударили по ній із «Градів», — мовиться у повідомленні.

На Луганщині в ніч проти 20 липня загарбники з реактивних систем залпового вогню «Град» обстріляли Білогорівку, повідомляє начальник ОВА Сергій Гайдай.

Водночас зазначають, що наступ ворога поблизу Білогорівки зупинили. За цим та іншими напрямками в супротивника спостерігаються значні втрати.

«Ворог кидає нещодавно мобілізованих жителів окупованих населених пунктів Луганщини в бій, аби саме ті гинули у битві за декілька кілометрів від території нашої области. Вони й отримують те, на що заслуговують, а саме кулі, але практично стоять на місці. Попри щільний артилерійський та ракетний тиск наші Збройні сили утримують свої позиції», — йдеться у дописі.

російські війська націлені на штурм Бахмута, тому й влаштовують терор у населених пунктах, розташованих на підступах до цього міста.

Коментарі