Новини

Ракетний удар по Одещині й успіхи ЗСУ на півдні: головне за добу

Унаслідок обстрілів є поранені на Одещині та Сумщині.

Фото ілюстративне/ДСНС України

росіяни знову завдали ракетного удару по Одещині, внаслідок цього шість людей поранені. Також російські окупанти випустили по Сумщині понад 150 мін та снарядів за добу, є поранені. На півдні Збройні сили України знищили 65 росіян, їхню техніку та склади боєприпасів.

Ракетний удар по Одещині

У ніч проти 19 липня військові рф завдали ракетного удару по Одеській області. Окупанти випустили з акваторії Чорного моря 7 крилатих ракет типу «Калібр», із них 6 влучили по населеному пункту. Внаслідок удару зазнали поранень 6 людей, серед них одна дитина. Одну ракету збили сили протиповітряної оборони.

Про це повідомляє Одеська міська рада з посиланням на Оперативне командування «Південь».

Успіхи ЗСУ на Миколаївщині

На півдні авіація Збройних сил України вдарила по складу боєприпасів та скупченню живої сили окупаційних військ у районі Снігурівки, що на Миколаївщині. Про це повідомило оперативне командування «Південь».

Втрати російсько-окупаційних військ за 18 липня складають: 65 росіян; одна комплексна апаратна зв’язку «Редут-2УС»; 11 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Обстріли Сумщини

Учора, 18 липня, російська армія випустила понад 150 мін та снарядів по області. Є поранені, повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

росіяни стріляли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, а також із кулеметів та гранатометів.

Коментарі