Новини

рф б’є по Миколаєву: вранці у місті пролунало понад 10 вибухів

Мер міста повідомив, що в місті вже пролунало понад 10 потужних вибухів. росія атакувала два найбільших університети у Миколаєві.

фото ДСНС

У Миколаєві зранку 15 липня пролунала серія вибухів. Відомо, що росія атакувала два найбільших університети міста.

Про це у своєму телеграм повідомив мер міста Олександр Сенкевич. Він повідомив, що в місті вже пролунало понад 10 потужних вибухів. Наразі повітряна тривога ще триває.

«Сьогодні росія-терорист атакувала два найбільших університети у Миколаєві. Щонайменше, 10 ракет. Тепер вони атакують нашу освіту. Я прошу університети всіх демократичних країн оголосити росію тим, чим вона насправді є, терористом»,– написав він.

Відомо, що росіяни 12 липня обстріляли Миколаїв, після обстрілу в місті знайшли 24 воронки від ракет. В результаті обстрілу постраждали 12 осіб.

Пізніше стало відомо, що росіяни били з тимчасово захоплених територій Херсонської області. В результаті удару один двоповерховий будинок згорів дотла, а в довколишніх будівлях зафіксовані пошкодження від осколків і ударної хвилі. Крім того, ще в одній п’ятиповерхівці хвіст ракети пробив перекриття від 5 до 3 поверху.

Потужні вибухи прогриміли в Миколаєві і в четвер, 14 липня. Всю ніч у місті лунала повітряна тривога.

Нагадаємо, вчора рф завдала ударів по Вінниці.

 

Коментарі