Новини

Росіяни завдали авіаудару по Харкову, а ЗСУ знищили черговий склад з боєприпасами: головне за ніч

Українські військові вночі збили 6 із 7 ракет, що росіяни випустили по Дніпропетровщині.

Фото ілюстративне/Автор: Макс Левін

Вночі росіяни продовжують обстріли населених пунктів на сході та півдні України. Українські військові мають успіхи на Ізюмському напрямку, вночі знищили значну кількість особового складу окупантів.

Дніпропетровщина
Війська рф завдали вранці ракетного удару по Дніпропетровській області. По регіону випустили 7 ракет, шість із яких українські військові збили.
Крім цього ворог знову обстріляв Зеленодольську громаду, поцілив по дачному масиву, у Великій Костромці — по одній з вулиць. Село частково без світла. Про це повідомив голова області Валентин Резніченко.

Миколаїв

Окупанти зранку завдали ракетного удару по Миколаєву. На місцях працюють рятувальники, медики, аварійні бригади та комунальники. Про це заявив мер міста Олександр Сєнкевич.

Сумщина
Росіяни обстріляли з мінометів обстріляв райони населених пунктів Мхи, Залізний Міст Чернігівської області та Шалигине Сумської області. Завдав авіаудару з вертольота Мі-24 по будівлі школи в районі населеного пункту Есмань на Сумщині. Про це повідомили у Генштабі.

Харківщина
На Харківському напрямку ворог обстріляв з артилерії, реактивних систем залпового вогню і танків райони населених пунктів Кутузівка, Нове, Руські Тишки, Мала Данилівка та Дементіївка. Завдав авіаудару по Харкову.

При цьому на півночі Харківської області бійці тероборони провели успішну операцію — без жодних втрат зі свого боку знищили «велику кількість» живої сили та броньованої техніки окупантів. Про це повідомив голова ОВА Синєгубов. За його словами, в українських військ є успіхи на Ізюмському напрямку, де вони знищили черговий ворожий склад з боєприпасами.

 

Коментарі