Новини

Дитина в комі внаслідок обстрілу Очакова та обстріл лисичан з «Ураганів»: головне за ніч

Внаслідок обстрілу Очакова загинуло троє цивільних, серед них шестирічна дівчинка. 

Завали ТРЦ у Кременчуку/Фото: Полтавська ОДА

Вночі росіяни завдали ракетних ударів по Миколаївщині, є загиблі. Намагаються штурмувати в напрямку Слов’янська. Рятувальники продовжують розбирати завали ТРЦ у Кременчуку.

Луганщина
Увечері 27 червня росіяни розстріляли групу людей у Лисичанську, які просто збирали воду. Щонайменше вісім загиблих та понад 20 поранених. Обстріл росіяни здійснили касетним «Ураганом». Станом на ранок із 21 пораненого багатьом довелося ампутувати кінцівки, повідомили в Луганській ОВА.
Крім цього, вночі росіяни завдали авіаційних ударів у районах населених пунктів Миколаївки та Яковлівки.

Кременчук
Кількість загиблих внаслідок удару російською ракетою по торговому центру в Кременчуку зросла до 18 людей. Про це повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Слов’янськ
На Слов’янському напрямку російські війська ведуть штурмові дії в напрямку Довгеньке — Долина та створюють умови для наступу на Слов’янськ. Основні зусилля зосереджує на продовженні наступу на напрямку Ізюм — Слов’янськ. Про це повідомили в Генштабі.

Краматорськ
На Краматорському напрямку росіяни обстріляли з артилерії райони населених пунктів Маяків та Тетянівки.

Миколаївщина
Вранці війська рф завдали ракетного удару по Миколаєву, вибухи було чути майже 40 хвилин. Під обстрілом опинилися різні райони міста. Близько п’ятої години в небі з’явилися два розриви ракет протиповітряної оборони.

Крім цього, зранку 28 червня окупанти обстріляли територію міста Очакова з реактивних систем залпового вогню. У результаті обстрілу загинули троє цивільних, серед них шестирічна дівчинка. Шестеро людей отримали травми різного ступеня тяжкости. Відомо про тримісячну дівчинку, яка перебуває в комі. Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Коментарі