Новини

Відведення ЗСУ від Сєверодонецька та обстріли Дніпропетровщини і Запоріжжя: головне за ніч

російська армія продовжує нищити села на Сході та обстрілювати цивільну інфраструктуру.

Лисичанськ/Фото: Луганська ОВА

Вночі 24 червня російська армія обстрілювала з реактивних систем залпового вогню Дніпропетровщину та Запоріжжя, а українські військові отримали наказ відходити від Сєверодонецька.

Дніпропетровщина
У ніч на 24 червня російські війська вдарили з «Ураганів» по Криворізькому району Дніпропетровської області. Є руйнування, люди не постраждали. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Донбас
Українські військові отримали наказ відійти від Сєвєродонецька Луганської області, бо немає сенсу перебувати на розбитих позиціях — зростає кількість загиблих. Про це заявив глава Луганської ОДА Сергій Гайдай.
російська армія продовжує нищити села на Сході та обстрілювати цивільну інфраструктуру.

Запоріжжя
Уночі росія обстріляла території Запорізької області із реактивних систем залпового вогню. Під обстрілом опинились об’єкти інфраструктури в районі одного з населених пунктів у передмісті Запоріжжя. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється. Про це повідомила Запорізька військова адміністрація.

Харківщина
Вночі росія била артилерією в районах Харкова, Старого Салтова, Коробочкиного, Печенігів, Дементіївки та Золочева, а також активувала діяльність диверсантів. Про це йдеться в зведенні Генштабу.

Коментарі