Новини

У центрі Чернівців запровадили пішохідну зону на святкові та вихідні дні в режимі експерименту

Пішохідна зона діятиме у експериментальному режимі 2 місяці.

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради ухвалив запровадження пішохідної зони в центральній частині міста у вихідні та святкові дні. Її запровадять експериментально, на 2 місяці.

Так, пішохідна зона буде в межах вул. І.Франка, частини вул. А.Міцкевича (ділянка від вул. І.Франка до вул. С.Бандери), вулиць С.Бандери, Банкової, М.Емінеску, частини площі Театральної (окрім ділянки від вул. І.Котляревського до вул. Е.Штейнбарга), частини вул. М.Заньковецької (ділянка від вул. Університетської до вул. Л.Бетховена), частини площі Філармонії разом з частиною вул. Максима Горького (ділянка в межах площі Філармонії), частини вул. П.Чайковського (ділянка від вул. М.Заньковецької до вул. Поштової), вул. Поштової, частини вул. Університетської (ділянка від вул. М.Заньковецької до площі Центральної), частини площі Центральної (ділянка від вул. Університетської до вул. І.Франка).

Фото інспектора Департаменту урбаністики Богдана Старика

Зазначимо, що міськрада ще має розробити та погодити схему організації дорожнього руху в межах  пішохідної зони, та встановити дорожні знаки, інформаційні таблички тощо.

Коментарі