Новини

Обстріл Дніпропетровщини з «Ураганів» та загроза авіаударів на Поліссі та Волині: головне за ніч

Війська рф продовжують активно штурмувати Сєвєродонецьк, обстрілюють Луганщину та Донеччину.

Середина-Буда/Фото: Сумська ОДА

За ніч 7 червня російські війська обстріляли міста на Сумщині та Дніпропетровщині. Ворог продовжує вести активні бойові дії у Донецькій та Луганській областях.

Донеччина
Окрім артилерійських обстрілів, російські війська постійно завдають авіаударів із літаків і вертольотів. Зокрнма обстріляли Миколаївку, що розташована за 4 кілометри від Слов’янська. Крім цього, продовжується активний штурм Сєвєродонецька, бойові дії тривають. На Бахмутському напрямку українські війська успішно відбили наступ рф у напрямках населених пунктів Нагірного, Берестового, Критичного, Ротів.

Сумщина
Близько п’ятої ранку росія обстріляла Середину-Буду в Сумській області. Окупанти відкрили вогонь із міномета й артилерії.

Пошкоджені щонайменше шість будинків, господарча споруда та гараж. У місті вирують пожежі. Також пошкоджена лінія електропередач.

Дніпропетровщина
Криворізький район Дніпропетровської области війська рф обстріляли вночі з «Ураганів». У Великій Костромці поранений 46-річний чоловік, його шпиталізували. У селі пошкоджені будинки.

Крім цього, у Генштабі повідомили, що на Волині та Поліссі є постійна загроза ракетних та авіаційних ударів із території Білорусі.

Коментарі