Новини

Ракетний удар по Одещині й Сумщині та штурм Сєвєродонецька: є постраждалі та загиблі

Зранку ворог обстріляв Миколаїв зі ствольної важкої артилерії та реактивними системами залпового вогню.

Унаслідок ворожих обстрілів загорівся ліс на території Балабанівського лісового урочища.

Сьогодні вранці, 4 червня, російські війська завдали удару крилатою ракетою повітряного базування по Одеській області.

Про це повідомила Одеська міськрада з посиланням на Оперативне командування «Південь».

Ракета вразила територію сільськогосподарського підприємства та складські приміщення. Проте пожежу оперативно ліквідували рятувальники. росіяни запустили ракету Х-59 літаками стратегічної авіації.

За попередньою інформацією дві людини постраждали.

Водночас ворожа авіація завдала ракетних ударів по Сумській області, повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Близько 4-ї години ранку ворожа авіація здійснила 6 пусків некерованими ракетами, які розірвалися на околиці прикордонних населених пунктів Сумського району», — мовиться у повідомлені.

Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав, руйнувань інфраструктури також немає.

Зранку ворог обстріляв Миколаїв зі ствольної важкої артилерії та реактивними системами залпового вогню. Постраждалих немає. Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Війська рф продовжують штурмові дії у промзоні Сєвєродонецька. Тривають вуличні бої. В Луганській області пошкоджено за добу щонайменше 30 будинків. Відомо про 4 загиблих та одного пораненого.

На Донеччині тривають обстріли по всій області. Ворог застосовував танки, артилерію, міномети, ОТРК «Точка-У». Пошкоджено 12 об’єктів — житлових будинків та промислових будівель. Упродовж доби поранено 3 цивільних.

Херсонщина: окупаційні війська продовжують обстріл захоплених територій та позицій ЗСУ. Також тривають активні обстріли в Нововоронцовській ТГ, з села Трудолюбівка люди виїхали.

Коментарі