Новини

Важкі бої в Сєвєродонецьку, обстріли Слов’янська та Криворіжжя: головне за ніч

Окупанти продовжують штурм українських позицій, але успіху не мають.

Школа у Слов’янську/Фото: Донецька ОВА

російські окупанти продовжують штурм українських позицій, проте не мають успіху. Вночі 31 травня росіяни обстрілювали Слов’янськ та Кривий Ріг, є загиблі.
Про це повідомляють у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

На Харківському напрямку за ніч ворог обстріляв населені пункти Терни, Лозову, Протопопівку, Рудневе, Соколівку та інші.

На Слов’янському напрямку росіяни здійснили обстріли цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Довгенького, Вірнопілля, Грушувахи та Великої Комишувахи. Була невдала спроба штурму в районі Довгенького. Крім цього, вночі окупанти завдали ракетного удару по Слов’янську. Троє людей загинули, шестеро поранені. Постраждала школа та щонайменше сім багатоповерхівок.

На Донецькому напрямку основні зусилля ворога зосереджені на встановленні контролю міста Сєвєродонецька. Ведуться важкі вуличні бої. Частину міста вже контролюють війська рф, вони планують операцію з зачистки території навколишніх сіл, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

На Бахмутському напрямку ворог вів бойові та штурмові дії в районах населених пунктів Золотого, Комишувахи, Ниркового, Берестового, Покровського, Доломітного. Успіху не мав.

Уночі війська рф вдарили по Криворізькому району. Ракета влучила у прикордонні території Зеленодольської громади. Поцілили у поля, тому постраждалих немає, жодна будівля не пошкоджена.

Коментарі