Новини

Мобілізованих підприємців із двох ринків у Чернівцях звільнять від плати за послуги

Крім цього, депутати хочуть зробити знижки ФОПам, які працюють на комунальних підприємствах. 

Підприємцям Калинівського ринку та Газкомплектприладу у Чернівцях, яких призвали до армії, не нараховуватимуть плату за послуги ринків. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, посилаючись на рішення сесії міської ради.

Так, із працівників ринків не зніматимуть гроші за торгові місця, вивіз сміття, прибирання території та камери схову. Нарахування плати за послуги ринку припинятимуть із моменту призову підприємців на військову службу.

Вам буде цікаво: Міг виїхати за кордон, перевіз підприємство на Буковину, а тут вручили повістку: історія релокованого виробництва з Харківщини

Крім цього, депутати обговорили звернення підприємців Калинівського ринку. Вони просять вдвічі знизити плату за послуги, повідомляє Суспільне Буковина.

Депутат від фракції «Слуга народу» Олексій Просяний запропонував, аби Департамент економіки скасував плату за оренду підприємцям з 24 лютого до 13 березня. Також Просяний хоче впровадити 10% знижки ФОПам, які працюють на комунальних підприємствах із 14 березня до 22 серпня.
Депутати підтримали цю пропозицію, проєкт рішення мають підготувати до наступної сесії міськради.

Коментарі