Новини

Будівництво залізниці в ЄС та ракетні удари по Запоріжжю і Кривому Розі: головне за ніч

Попередньо від обстрілів у регіонах загинули 4 людини.

Суми/Фото ілюстративне: sts.sumy.ua

Уночі 25 травня російські війська випустили ракети по Запоріжжю, Кривому Розі, та Сумщині. Продовжували обстріли Маріуполя. Є постраждалі, зокрема у Запоріжжі це одна людина, у Маріуполі троє. Такі оперативні дані голів ОВА станом на 9-ту ранку 25 травня.

Кривий Ріг

Вранці 25 травня російській війська нанесли 3 ракетні удари по Кривому Рогу. Поцілили у промислове підприємство. Відомо про серйозні руйнування, інформація стосовно постраждалих уточнюється. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Запоріжжя

росіяни випустили чотири ракети по обласному центру Запоріжжя. Протиповітряна оборона збила одну з них. Внаслідок ранкових обстрілів відомо про одну загиблу людину та трьох поранених. Попередньо росіяни пошкодили 62 житлові будинки. Про це повідомили в Запорізькій ОВА.

Суми

На Сумщині близько першої години ночі з території росії ворог випустив ракети по Краснопіллю. Пошкоджено близько 20 будинків та лінія електропередачі. Половина селища лишилась без електроенергії. Загиблих попередньо немає. Про це повідомили в Сумській ОВА.

Маріуполь

Внаслідок обстрілів окупантами міста Маріуполь на Донеччині загинули троє підлітків 14, 15 та 17 років. Про це повідомили у Генштабі.

ЄС

Україна розпочне будівництво європейської колії, аби з’єднати українську залізницю з Євросоюзом. Спочатку будуть сполучати великі вузли та великі міста, а далі поступово розширювати по всій країні, розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Коментарі