Новини

Атакували ракетами Запорізьку область: ситуація у регіонах на ранок 22 травня

росіяни готуються до відновлення наступу на Слов’янському напрямку, здійснили артилерійські обстріли в районах населених пунктів Вірнопілля, Дібрівне та Довгеньке.

фото: Генштаб ЗСУ

Уночі 22 травня російські війська завдали ракетних ударів по одному з сіл у Вільнянському районі Запорізької області, є постраждалі.

Про це у телеграмі повідомила Запорізька ОВА.

«22 травня близько 02:44 російські війська запустили ракети по цивільній інфраструктурі одного з сіл на Вільнянщині Запорізької області», – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, є постраждалі громадяни. Наразі на місці події працюють відповідні служби.

У ЗОВА зазначили, що вибухи, які вночі чули мешканці Запоріжжя, були звуками цього обстрілу.

У ранковому звіті Генштабу йдеться, що у Бєлгородській області рф росіяни розгорнули пускові установки оперативно-тактичного ракетного комплексу «Іскандер-М».

Також у Бєлгородській області  противник нарощує систему матеріально-технічного забезпечення та ремонтних баз.

На Волинському та Поліському напрямках ЗС білорусі посилили розвідку, є розгортання додаткових засобів радіоелектронної розвідки у прикордонних районах Гомельської області. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів по Україні з білорусі.

На Сіверському напрямку ворог веде обстріли населених пунктів та інфраструктурних об’єктів у Сумській та Чернігівський областях. Стріляли в районах населених пунктів Бояро-Лежачі, Улиця, Бунякіне, Гірки, Грем’яч та Мурав’ї.

На Слобожанському напрямку ворог, силами окремих підрозділів зі складу 6 загальновійськової армії Західного військового округу та балтійського флоту, веде бойові дії для утримання рубежів на Харківському напрямку та недопущення виходу наших військ на державний кордон.

Росіяни готуються до відновлення наступу на Слов’янському напрямку, здійснили артилерійські обстріли в районах населених пунктів Вірнопілля, Дібрівне та Довгеньке.

 

 

Коментарі