Новини

Ракетні удари по Чернігівщині, Львівщині та лікарні на Луганщині: є поранені та загиблі

Зранку війська рф завдали ракетних ударів по селищу Десна на Чернігівщині.

Фото Луганської ОДА

Сьогодні зранку війська рф завдали ракетних ударів по Чернігівщині, зокрема по селищу Десна. За попередньою інформацією, є загиблі та поранені.

Про це повідомив начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

«Сьогодні недобрий ранок на Чернігівщині. Рано вранці ворог наніс ракетні удари по селищу Десна. На сьогодні там працюють рятувальники ДСНС, правоохоронні органи. Попередньо у нас є загиблі і багато поранених. Трохи згодом дам більш детальну інформацію», — повідомив начальник військової адміністрації.

Він звернувся до мешканців бути обачними та звертати увагу на сигнали повітряної тривоги.

Також сьогодні зранку були ракетні удари по Луганщині. Ракети влучили у два корпуси лікарні, повідомляє Луганська ОВА.

«У два корпуси лікарні та будівлю науково-виробничого об’єднання «Імпульсу» росіяни влучили в Сєвєродонецьку, авіаудари по Попаснянщині, по області маємо десятьох загиблих та трьох поранених», — йдеться у повідомленні.

У ніч проти 17 травня у Львові після оголошення повітряної тривоги було чути вибухи. Мер міста Новояворівськ повідомив, що вибухи також лунали на території Новояворівської громади.

Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, за попередньою інформацією спрацювала система ППО. Наразі дані уточнюються. Пізніше Максим Козицький повідомив, що армія рф знову обстріляла об’єкт військової інфраструктури на території Яворівського району.

 

Коментарі