Афіша, Новини

У Чернівцях влаштують безкоштовний кінопоказ: як потрапити

Кількість місці обмежена, попередньо потрібно зареєструватися за посиланням.

У Чернівцях у травні влаштують три безкоштовні кінопокази. Організовує захід Гончаренко Центр на вулиці Руській, 6. Аби потрапити на кіно потрібно попередньо зареєструватися за посиланнями. Кількість місць обмежена — 10-12 людей. До кожного фільму окреме посилання на реєстрацію.

Фото Kick the Machine

Пам’ять
18 травня о 17:30

Режисер стрічки Апічатпонг Вірасетакул. Хронометраж – 136 хвилин.

За сюжетом жінка з Шотландії навідує свою хвору сестру в Боготі. Перебуваючи там, вона знайомиться з археологом і молодим музикантом. Ночами жінка починає чути дивні звуки й намагається з’ясувати їхнє походження.
Форма для реєстрації – https://forms.gle/ug6kkCvae4Fyc81g6

UA Film TV

Проти всіх ворогів: історія Джин Сіберг
25 травня о 17:30.

Режисер Бенедикт Ендрюс. Хронометраж – 96 хвилин.

За сюжтом у кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі», акторка Джин Сіберг на піку своєї кар’єри почала виступати за права афроамериканців та корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.
Форма для реєстрації – https://forms.gle/SRuPZDWNTuqRG9Sg6

Планета Кіно

Рівень чорного
27 травня о 17:30. Режисер стрічки Валентин Васянович. Хронометраж – 90 хвилин

За сюжетом 50-річчя стає початком складного етапу в житті весільного фотографа Кості. Все, що він любив і до чого був прив’язаний, відходить назавжди. Хоча таких речей у його житті не так вже й багато: паралізований після інсульту батько, подруга – стиліст весільного журналу, старий кіт, слайди, на котрих він молодий та щасливий. Костя все життя фотографує чуже щастя. Для нього це звичайна рутина.
Форма для реєстрації – https://forms.gle/JJzDPQokhAYRxx2EA

Усі заходи, як завжди, у Чернівецькому Гончаренко центрі безкоштовні!

Коментарі