Новини

Таких у росії всього два: завдяки діям ЗСУ в Чорному морі загорілося ще одне військове судно рф

Це один із найновіших флотів рф. Загалом у них таких було два. 

Facebook Andrii Klymenko

Завдяки діям українських військових у Чорному морі загорілося ще одне судно військово-морського флоту росії — корабель тилового забезпечення «Всеволод Бобров».

Про це заявив спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

За його словами, сталося це в районі острова Зміїний.

«Завдяки діям наших військових моряків загорілося судно тилового забезпечення “Всеволод Бобров”. Одне з найновіших у російському флоті. Кажуть, що чалапає до Севастополя, наразі ця інформація потребує уточнення. Але те, що йому дали “змієбаїв” там, у районі острова Зміїний — це правда. Дякую, сподіваюся, це не останні здобутки…» — сказав Братчук.

Він також розповів, що росіяни намагаються перетворити острів Зміїний на плацдарм, аби ще більше загрожувати Одесі та області.

«Але наші Збройні сили били і продовжують бити там ворога. Хоча за останніми даними, у західній частині тимчасово окупованого Криму противник нарощує сили протиповітряної оборони. Це теж один комплекс завдань щодо Зміїного і тимчасово окупованого Криму», — зазначає речник.

Нагадаємо, 13 квітня стало відомо, що українські військові влучили ракетами «Нептун» у російський ракетний крейсер «Москва», який був флагманом чорноморського флоту рф. Це саме той корабель, який погрожував військовим на острові Зміїний та отримав відповідь «Русский военный корабль, иди на…!»

Коментарі