Новини

У Чернівцях для дітей-переселенців проводять безкоштовні тренування з гандболу

Безкоштовні тренування з гандболу відбуваються щовівторка та щочетверга.

Фото з фб-сторінки Федерації гандболу України

У Чернівцях для дітей-переселенців та мешканців міста проводять гандбольні тренування безкоштовно. Діти вже зіграли перший дружній матч.

Про це повідомляє Федерація гандболу України.

«Два тижні тому в Чернівцях я зібрав дітей переселенців з Харкова, Києва, Херсона і проводжу для них тренування з гандболу. Учора провели дружню гру із командою з міста Заставна заради перемоги України на честь наших героїв. Від федерації гандболу області роздали дітям солодкі подаруночки, нагородили грамотами», — зазначив керівник Федерації гандболу Чернівецької області Олександр Ківерник.

Тренування проводять двічі на тиждень. Є діти, які раніше займались гандболом. Проте, за словами Олександра Ківерника, є діти, які вперше спробували себе у цьому виді спорту.

«Вони приходять і ми тренуємось. І вже у нас 14 дітей різного віку. Дуже потрібно підтримувати переселенців, їх дітей. Дай Бог, не буде сирен, будемо проводити тренування. Спортивні зали зараз зайняті під гуманітарку, але є можливість займатись на вуличних майданчиках», — мовиться у повідомленні.

Зазначається, що діти отримали не лише подарунки, а й позитивні емоції від участи у першому матчі.

«І батьки дітей при цьому відчули себе щасливими, забувши на мить про всі жахіття, що відбуваються в країні.  А це і було головною метою цієї товариської гри», — зазначають організатори.

Безкоштовні тренування з гандболу відбуваються щовівторка та щочетверга о 18.00 на спортивному майданчику ЧНУ (вулиця Небесної Сотні 6, біля обласної спортивної школи олімпійського резерву).

Коментарі