Новини

Повторний удар по мосту на Одещині та пожежа на підприємстві Дніпропетровщини: головне за ніч

Війська рф продовжують обстрілювати українські міста та села, знищують інфраструктуру.

Скрін з відео Валентина Резніченка

Цієї ночі російські загарбники продовжували обстріли Дніпропетровської та Луганської областей. Також війська рф повторно вдарили ракетами по автомобільно-залізничному мосту через Дністровський лиман у Затоці Одеської области.

Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін у Telegram.

«Сьогодні о 6:45 повторний ракетний обстріл того самого моста через Дністровський лиман на Одещині. Постраждалих залізничників немає. Ступінь ураження інфраструктури зможемо визначити після закінчення повітряної тривоги», — зазначив Олександр Камишін.

російські війська в ніч проти 27 квітня з артилерії обстріляли Зеленодольську громаду Дніпропетровської области. Влучили у підприємство енергетичної інфраструктури.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Внаслідок обстрілів стався витік мастила та спалахнула сильна пожежа. Рятувальники декілька годин приборкували вогонь.

Один працівник підприємства дістав поранення внаслідок обстрілу окупантів. Наразі він перебуває у лікарні.

Впродовж 26 квітня практично вся Луганська область потерпала від обстрілів російською армією. Рятувальники зафіксували руйнацію сімох будинків, проте пошкоджено значно більше.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

«І майже всюди ворог поцілив у житловий фонд. Так, у Сєвєродонецьку зайнялася квартира в багатоповерхівці, горіли два будинки в Рубіжному, один – у Нижньому, ще два – в Лисичанську. Там же полум’ям було охоплено торговельний майданчик: пошкоджено МАФи», – зазначив голова ОВА.

Він додав, що поки евакуювали людей (серед яких було вісім дітей із Білогорівки), росіяни відкрили вогонь по цьому селищу. Внаслідок обстрілів знищено ще один будинок.

Під час обстрілу Привілля загинув місцевий житель. Це сталося вчора ввечері. російський снаряд упав на подвір’я приватного будинку, де був 68-річний чоловік. Він помер на місці.

Коментарі