Новини

Знайдуть і в тулі, і в москві: в Україні створили орган, що каратиме військових злочинців — Данілов

Військових злочинців з рф каратимуть незалежно від місця перебування.

Фото Макса Левіна

В Україні існує спеціальний орган, який відповідає за покарання російських воєнних злочинців. Їх каратимуть незалежно від місця перебування. Про це передає Укрінформ із посиланням на секретаря РНБО Олексія Данілова.

Відповідаючи на запитання щодо переслідування російських воєнних злочинців у загальнонаціональному етері, Данілов запевнив, що необхідний орган в Україні створений.

«Він у нас є, такий орган. І всі покидьки, які брали участь у тих речах, про які ви сказали (злочини проти людяности в Бучі, Ірпені, інших містах України – ред.), вони обов’язково будуть покарані. Де б вони не були, в якій би точці світу ми їх не знаходили, ніхто не буде безкарним за те, що він убивав наших дітей, людей і наше мирне населення. Всі будуть без винятку покарані! У сучасному світі ви нічого не можете приховати, запам’ятайте раз і назавжди – все, що ви робите в сучасному світі, приховати неможливо», – цитує Данілова Укрінформ.

Зазначимо, що напередодні, 21 квітня, Латвійський парламент одностайно ухвалив заяву про агресію рф та її воєнні злочини в Україні, визнавши, що зараз рф здійснює геноцид проти українського народу.

 

Коментарі