Новини

Ракетні удари по Миколаєву та обстріли на Дніпропетровщині: як минула ніч у регіонах

Тривають постійні обстріли, жорстокі позиційні бої у Попасній та Рубіжному. 

Фото Луганська ОВА

Унаслідок нічних обстрілів у Миколаєві загинула одна людина, двоє поранених. Про це повідомив у телеграмі голова ОВА Віталій Кім. За його словами, нині ліквідують наслідки. 

Також увечері 20 квітня російські загарбники обстріляли із систем залпового вогню місто Зеленодольськ і село Велику Костромку на Дніпропетровщині. Про це повідомив у фейсбуку голова ОВА Кривого Рога Олександр Вілкул.

У Рубіжному та Новодружеську на Луганщині російська армія зруйнувала будинки. А в Сєвєродонецьку окупанти знищили всі продовольчі склади. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

«У Сєвєродонецьку не залишилося жодного вцілілого продовольчого складу. Росіяни їх знищили. Продукти харчування люди отримують лише з гуманітарних вантажів», – каже голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Тривають постійні обстріли, жорстокі позиційні бої у Попасній та Рубіжному. Зафіксовані значні руйнування в Рубіжному та Новодружеську.

У Харківській області активні бої тривають на Ізюмському напрямку.

На Донеччині росіяни ведуть обстріли вздовж усієї лінії розмежування. А під ранок ворог активізувався поблизу Мар’їнки та Новомихайлівки. Ситуацію контролюють Збройні сили України.

На Херсонщині внаслідок тимчасового захоплення области російськими військами ситуація стає критичнішою. Вибухи та обстріли лунають у всіх районах. Знищена інфраструктура. Інформація про поранених і постраждалих мирних жителів наразі недоступна.

За повідомленням Генштабу, на Дніпропетровщині вночі лунали сигнали повітряної тривоги. росіяни обстріляли з «Ураганів» передмістя Зеленодольська. Постраждалих немає.

 

Коментарі