Новини

Нова пошта запустила доставку особистих речей до країн Європи

До перевезення не допускаються документи з посвідченням особи, їжа, ліки, алкоголь, електроніка (фотоапарати, ноутбуки, телефони тощо), гроші, іменні банківські карти та горючі матеріали.

Фото chuttersnap, unsplash.com

Нова пошта запустила нову послугу «Речі з дому за кордон». Відтепер можна відправити валізу або коробку з особистими речами в одну з 24 європейських країн зі знижками від 50% до 80%.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Рівень знижки відправки посилок до 30 кг залежить від ваги відправлення. Під час відправки речей вагою від 30 до 70 кг вартість залежить від зони доставки, до якої входить країна – першої чи другої. Наприклад, відтепер вартість посилки з особистими речами з України до Польщі вагою до 2 кг складає 800 гривень, до 10 кг — 1200 гривень, а якщо відправити 30 кг — 2 000 грн», — пояснили в компанії.

У тариф не входять можливі мита та податки, що можуть нараховувати у країні отримання.

Речі за новою послугою можна відправити до Польщі, Франції, Німеччини, Італії, Болгарії, Угорщини, Литви, Естонії, Хорватії тощо. Весь перелік 24 країн та їхнє зонування за цим посиланням.

При цьому до перевезення не допускаються документи з посвідченням особи, їжа, ліки, алкоголь, електроніка (фотоапарати, ноутбуки, телефони тощо), гроші, іменні банківські карти та горючі матеріали.

Максимальна вага відправлення — 70 кг, габарити не повинні перевищувати 120х80х69 см. Термін доставки орієнтовно від 6 днів.

 

Коментарі