Новини

За добу на Донбасі ЗСУ відбили вісім атак — Генштаб

російські війська продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі населених пунктів України.

фото: Генштаб

Упродовж доби 14 квітня на Донбасі Збройні сили України відбили вісім російських атак, знищили при цьому декілька одиниць бронетехніки.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні.

«На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито вісім атак ворога, знищено чотири танки, шість бронетранспортерів, чотири бойові машини піхоти, а також одну артилерійську систему противника», — йдеться у повідомленні.

На Донецькому і Таврійському напрямках російські збройні формування зосередили зусилля на спробах захоплення населених пунктів Попасної і Рубіжного, однак успіху у цьому не мають.

На Волинському та Поліському напрямках окремі підрозділи білоруських Збройних сил виконують завдання із прикриття українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація залишається без змін.

На Південнобузькому підрозділи рф намагаються провести фортифікаційне обладнання позицій, а також поповнити запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів. Також росіяни ведуть розвідку із залученням безпілотних літальних апаратів.

Окрім того, російські війська продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі населених пунктів України.

 

Коментарі