Новини

Запускав феєрверки та скидав петарди з вікна: у Чернівцях поліціянти затримали порушників

Один з порушників за свої дії отримав запрошення до військкомату та повістку.

Фото ГУНП

У Чернівцях поліціянти затримали двох порушників, які запускали феєрверки та скидали з вікна петарди.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції та Патрульної поліції Чернівців.

Поліціянти довідалися про запуск феєрверків завдяки небайдужим чернівчанам, які опублікували відео з піротехнікою у соцмережах.

«Відео з салютами поширили у соцмережах місцеві жителі, яких обурило використання піротехніки у військовий час. Співробітники поліції миттєво відреагували на допис і встановили винуватця. За свої дії чоловік відповідатиме перед судом», — мовиться у повідомленні.

Співробітники поліції опитали можливих свідків та очевидців та з’ясували, що феєрверки запускав зі свого обійстя 38-річний чернівчанин. Він пояснив поліціянтам, що мав удома піротехніку і діти попросили показати їм салюти.

Правоохоронці склали на чоловіка протокол за статтею 195-6. Протокол скерують до суду для розгляду і прийняття відповідного рішення.

Також поліціянти запросили порушника до військкомату, де йому вручили повістку.

Ще одного порушника правоохоронці виявили вчора ввечері. Чоловік кидав петарди з вікна багатоповерхівки.

«Учора, близько першої години, неподалік перехрестя вулиць Головної та Південно-Кільцевої, поліцейські почули звуки схожі на піротехнічні вибухи. Інспектори швидко зорієнтувалися звідки доносяться звуки та негайно вирушили до будинку», — мовиться у повідомленні.

Порушник відчинив двері та запросив інспекторів в оселю. Там поліціянти виявили пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору та контейнери з речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотики. Також у квартирі виявили боєприпаси.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків.

Коментарі