Новини

Повітряні атаки на Дніпропетровщину, Львівщину, Вінничину: як минула ніч у регіонах

На Дніпропетровщині були два прильоти за ніч: влучили у нафтобазу та склади з пальним на одному із заводів.

Фото ДСНС; гасили пожежу на нафтобазі

У ніч проти 6 квітня ракетні удари були на Львівщину, Вінниччину й Дніпропетровщину. Водночас у Харківській, Луганській та Донецькій областях – обстріли.

Про це інформують голови ОДА (ОВА), передає Українська правда.

«На Вінничині вночі було влучення в інфраструктурний об’єкт у м. Козятині. Обсяги ушкоджень з’ясовуються. Постраждалих немає», — мовиться у повідомленні.

На Дніпропетровщині були два прильоти за ніч. Влучили у нафтобазу в Синельниківському районі та склади з пальним на одному із заводів у Новомосковському районі. Постраждалих немає.

На Львівщині ​​вночі пролунали вибухи в районі Радехова. Інформації щодо постраждалих станом на ранок немає.

Із самого ранку на тимчасово окупованих територіях Херсонської области продовжуються бойові дії.

Хаотичні нічні обстріли житлових районів тривають у Харкові. Ідуть бої на Ізюмському напрямку.

На Луганщині продовжуються обстріли російською армією житлових кварталів. Унаслідок обстрілів у Рубіжному одна людина загинула, ще п’ятеро отримали поранення. Також були обстріли Лисичанська, Попасної, Сєвєродонецька, Тошківки. Артобстріли рф пошкодили дві багатоповерхівки та дев’ять приватних будинків.

Продовжуються обстріли Очеретинської, Торецької ТГ на Донеччині. Внаслідок цього зруйновані будинки, одна жінка загинула. Ввечері обстрілювали Мар’їнку, Авдіївку.

Водночас на Чернігівщині та Київщині тривають роботи з розмінування населених пунктів, які звільнили від російської окупації.

Коментарі