Новини

Греція допоможе відновити Одесу після російсько-української війни

Міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас прибув до міста на чолі гуманітарної місії та з метою вирішення низки дипломатичних питань.

Фото: AFP

Міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас заявив, що країна долучиться до відновлення Одеси після російсько-української війни.

«Єдине, що я можу сказати зараз у ці складні часи, це те, що ми будемо частиною цього майбутнього, допомагаючи вам реконструювати місто і робити його ще красивішим, ще кращим», — каже Дендіас.

За його словами, попри складну ситуацію, Одеса матиме світле майбутнє.

Нагадаємо, вчора, 3 квітня, Дендіас прибув до Одеси та зустрівся з міським головою Геннадієм Трухановим. Міністр приїхав до міста на чолі гуманітарної місії та з метою вирішення низки дипломатичних питань

Удосвіта 3 та 4 квітня росіяни атакували Одесу з повітря, частину ворожих ракет збили сили ППО. Міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив про пошкодження деяких об’єктів цивільної інфраструктури — багатоповерхівок і дахів приватних будинків. Водночас запевнив, що містянам не варто хвилюватися щодо можливого браку пального на АЗС.

Коментарі