Новини

Учасники Євробачення різних років проведуть в Іспанії благодійне шоу на підтримку України

Мета шоу — зібрати благодійні кошти для допомоги постраждалим від російської агресії українцям.

Фото rtve.es

В Іспанії 6 квітня пройде спеціальне музичне шоу «Unidos por la paz: Ucrania en el corazón» («Об’єднані заради миру: Україна в серці») на підтримку України, повідомляє Суспільне.

«Іспанські та українські музиканти, зокрема учасники Євробачення різних років, зберуться на одній сцені з єдиною метою — зібрати благодійні кошти для допомоги постраждалим від російської агресії українцям», — мовиться в повідомленні.

До концерту, на знак солідарности з Україною, доєднаються виконавці Vanesa Martín, Rozalén, Malú, Dvicio, Manuel Carrasco, Manolo García, Pastora Soler (Євробачення-2012, Іспанія). А також Pablo Alborán, Camela, Álvaro de Luna, Marlon, Dani Fernández, Luis Fonsi, Antonio José, Cepeda, Paula Mattheus, Edurne (Євробачення-2015, Іспанія), Sofia Ellar, Merche, Funambulista, Agoney, представник Іспанії на Євробаченні-2022 співак Chanel.

Від України на сцену вийдуть співачки Джамала з піснею «1944», яка принесла їй перемогу на Євробаченні-2016, та NK (Настя Каменських).

Транслюватиме двогодинний концерт організатор заходу – іспанський суспільний мовник RTVE. Окрім музичних виступів, спецшоу включатиме репортажі з України та інтерв’ю.

Кошти, отримані від трансляції благодійного концерту, спрямують на допомогу українському народу через неурядові організації ACNUR (Управління Верховного комісара ООН у справах біженців), Червоний Хрест та CEAR (Іспанська комісія з допомоги біженцям).

Коментарі