Новини

Ракетами по Львову: російські війська пошкодили інфраструктуру та поранили людей

Постраждало 5 людей.

Сьогодні по обіді, 26 березня, російські окупанти бомбардували Львів. Постраждали 5 осіб. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Усього повітряна тривога тривала на заході України близько 4 годин. За цей час по Львову та області випустили декілька ракет. Після перших двох ударів у місті загорівся один із промислових об’єктів, де зберігається паливо. Житлова інфраструктура не постраждала. Внаслідок бомбардувань травмувалися 5 львів’ян.

Через дві години Садовий повідомив про чергові ракетні удари по Львову. Постраждали об’єкти інфраструктури. Один з ударів попав у нафтобазу в житловому кварталі. Інший — по об’єкту оборонної структури, який також розташований у житловому районі.

«У результаті нових ракетних ударів по Львову завдано значних збитків об’єктам інфраструктури. Житлові будинки не постраждали. Триває гасіння пожеж», — написав міський голова Львова.

Відбій повітряної тривоги був о 20:01. Опісля Садовий повідомив, що в одній зі шкіл ударна хвиля від влучання ракети розбила вікна.

Від початку бомбардування міста на об’єктах працювали рятувальники. Більше про постраждалих інформації не було. Зазначимо, що представники влади наголошують: повідомляти про місця бомбардування та поширювати фото та відео заборонено.

Коментарі