Новини

Збройні сили України розбили російську армію під Ізюмом

російські війська декілька днів штурмували місто Ізюм, бо його взяття могло відкрити дорогу на підконтрольну Україні частину Донецької области.

Фото Ілюстративне, автор – Макс Левін

На Харківщині, під містом Ізюмом, Збройні сили України розбили російську армію.

Про це повідомляє  Генеральний штаб ЗСУ, передає Радіо Свобода.

«У результаті боїв силами оборони України знищено до 60 відсотків особового складу і військової техніки окупаційних підрозділів», – повідомляє українське військове командування.

18 березня радник голови Офісу Президента Олексій Арестович повідомив, що росія залучила до бойових дій під Ізюмом курсантів.

російські війська декілька днів штурмували місто, бо його взяття могло відкрити для них дорогу на підконтрольну Україні частину Донецької области. Внаслідок бойових дій вони майже повністю зруйнували місто, але отримати над ним контроль так і не змогли.

Після невдачі зі штурмом Ізюма російські війська намагалися обійти його із заходу й вийти на лінію Барвінкове-Лозова.

Станом на 22 березня, згідно з даними Генштабу ЗСУ, росія втратила в Україні близько 15 600 осіб зі складу своїх військ.

Нагадаємо, що поліція відновлює роботу у місті Ірпені, що на Київщині. Поліцейські функції виконуватимуть бійці полку поліції особливого призначення в Київській області. Поліціянти будуть проводити зачистки території від диверсантів та допомагатимуть із евакуацією жителів.

Коментарі