Новини

PayPal почав повноцінно працювати в Україні

Картки українських банків вже можна прив’язати до гаманця.

Getty image

Платіжна система PayPal офіційно почала працювати в Україні, картки українських банків вже можна прив’язати до гаманця.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Ми раді заявити про запуск послуг особистих переказів, а також дозволяємо перераховувати кошти зі свого гаманця PayPal на кредитні чи дебетові картки. Ми віримо, що це допоможе людям в Україні отримувати кошти від їхніх друзів та родини по всьому світу», – йдеться у повідомленні. –«Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти», – пише міністр.

Вже зараз можна прив’язати українські банківські картки та користуватися.

Заступник виконавчого директора МВФ Владислав Рашкован у себе у Facebook переповів слова CEO PayPal Дена Шульмана – «за останні 2.5 тижні 400 співробітників компанії зробили те, на що в них звичайно витрачають 9-12 місяців».

Компанія зазначає, що також тимчасово скасовує комісії за операціями з українськими рахунками PayPal, аби допомогти українцям переказувати та отримувати кошти у часи війни. Федоров подякував компанії за швидку реакцію на прохання України та підтримку громадян.

Раніше, 8 березня, PayPal ухвалила рішення призупинити послуги з відправлення та отримання платежів у Росії. У той же день Федоров подякував керівництву PayPal за призупинення бізнесу в РФ та запросив сервіс до України.

 

Коментарі