Новини

Українські діти можуть вчитися безкоштовно та дистанційно у приватній київській школі

Після закінчення одинадцяти класів тут отримують свідоцтво про загальну базову середню освіту державного зразка.

Випускники школи/Фото: «Атмосферна школа»

Українські діти можуть безкоштовно вчитися онлайн у приватному навчальному закладі «Атмосферна школа» в будь-якому куточку світу. Також там шукають учителів. Про це йдеться на сайті школи.

В Атмосферній школі зробили безкоштовними всі заняття для дітей. Вони вчаться за шкільною програмою. Після закінчення одинадцяти класів тут отримують свідоцтво про загальну базову середню освіту державного зразка.

Кожен дистанційний урок у школі проводять за допомогою професійно озвучених відеопрезентацій, опорних конспектів, тестів для самоперевірки та допоміжних матеріалів. Учителі проводять для дітей лабораторні та практичні роботи онлайн. Також за бажанням учениця чи учень може обрати будь-який предмет, який її/його цікавить.

На платформі є декілька форм навчання:

— пакет «Учень» (класичне навчання як у школі);

— пакет «Слухач» (доступ до матеріалів школи без зарахування);

— пакет «Екстерн».

До того ж платформа шукає вчителів, які могли б викладати дітям на платній основі.

Довідка

Атмосферна школа стала першим навчальним закладом в Україні, що приєднався до міжнародної спілки дистанційної освіти – ICDE. Ця міжнародна асоціація зі штаб-квартирою в Осло, Норвегія, об’єднує понад 200 навчальних закладів із більш ніж 80 країн світу. Учні школи можуть брати участь у різноманітних спільних міжнародних проєктах.

Коментарі