Новини

Російські військовополонені працюватимуть на відновлення економіки України – МВС

Єнін наголосив, що Україна буде використовувати всі можливості, які дають Женевські конвенції, щодо російських полонених.

З російськими полоненими в Україні поводитимуться відповідно до норм міжнародного гуманітарного права. Згодом вони будуть працювати на відновлення української економіки.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін. 

«Саме це відрізняє нас від російського агресора, який стріляє по мирному населенню, завдає ракетно-бомбових ударів по помешканнях. І я вже не кажу про поводження з нашими військовослужбовцями», — каже Єнін.

Він наголосив, що Україна буде використовувати всі можливості, які дають Женевські конвенції, щодо російських полонених.

«Ми будемо використовувати всі ті можливості, які дають нам у цьому плані Женевські конвенції. Тобто використання праці тощо. Всі ці люди згодом будуть працювати на відновлення економіки України».

Нагадаємо, у Харківській області українські захисники знищили вщент ворожу базу біля Дергачів. Саме звідти вели обстріл одного з районів Харкова. Ворог був змушений відступити назад до росії.

Коментарі