Новини

ЗСУ знищили понад 30 російських гелікоптерів та ворожий корабель у Чорному морі

Захисники захопили багато бойових трофеїв.

Фодо: ЧОВА

Цієї ночі, 7 березня, українські військові знищили понад 30 ворожих гелікоптерів на аеродромі Чорнобаївка біля Херсона. А також російський корабель у Чорному морі. Про це повідомляють Командування морської піхоти України та речник оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Так, цієї ночі ЗСУ накрили аеродром «Чорнобаївка» біля Херсона. Окупанти частково розмістили там свою техніку, тож наші військові знищили все, що там було.

«Окупанти вирішили частково розмістити там свій авіапарк. Знищено від 30 гелікоптерів ворога, а ще жива сила та техніка», — повідомляють у відомстві.

Також є свідчення, що минулої доби українці знищили 3 колони ворога на підступах до Миколаєва. Захисники захопили трофеї: велику кількість боєкомплекту, колісну техніку та 7 одиниць гаубиць Д-20.

Окрім цього, у Чорному морі українські військові знищили корабель російської армії.

«Рускій карабль усе ж таки пішов на…! У ворога втрати, наші молодці. Слава ЗСУ! Слава Україні! Україна понад усе. Слава нації! Смерть ворогам! Ми будемо знищувати ворога. Мінус один ворожий корабель», — повідомив речник оперативного штабу Одеської ОВА.

Загалом за 12 днів в Україні згинуло 11 тисяч російських солдатів. Наші військові знищили понад 290 танків, 46 літаків та 68 гелікоптерів.

Коментарі