Новини

Допомога дітям: у Чернівцях створили call-центр лікарів-педіатрів

У центрі надають консультації тимчасово переміщеним особам з дітьми та всім, хто її потребує.

У Чернівцях створили кол-центр безкоштовних консультацій лікарів-педіатрів. Онлайн-консультації надають лікарі-педіатри Чернівців та ті, які приїхали у місто через війну. Про це повідомив лікар-анестезіолог, завідувач відділення анестезіології міської лікарні №1 Дмитро Білоус.

«Центр запустили з допомогою айтівців. Це спільна ініціатива управління охорони здоров’я, лікарів обласної дитячої поліклініки, обласної лікарні та лікарів, які приїхали у Чернівці з інших областей», — каже він.

Аби отримати консультацію, потрібно перейти за посиланням та заповнити гугл-форму. Оператори центру зв’яжуться з вами й направлять до лікаря.

Також для консультації лікаря-педіатра можна зателефонувати за номером: 0506133342.

Лікарка-педіатриня Олена Черняк (координаторка call-центру) розповіла, що центр працює для консультації людей з дітьми, які переселені тимчасово в область, а також усім, хто цього потребує. 

«Наразі дзвінків не багато. Дзвонять, куди звернутися, чи є педіатри, чи є друга зміна, безкоштовні послуги тощо. Ми надаємо інформацію та скеровуємо до потрібного фахівця», — каже вона.

Також вона зазначила, що у дитячій поліклініці з 14 березня розпочав роботу call-центр. Тепер його використовують для надання послуг людей з дітьми, які переселені в область тимчасово і потребують медичної консультації.

Нагадаємо, усі медичні заклади Чернівців працюють у звичному режимі: переселенців приймають без направлень.

 

Коментарі