Новини

Понад 5 тисяч солдат та багато військової техніки: втрати російських окупантів станом на 28 лютого

У Міноборони кажуть, інформація орієнтовна і може уточнюватись, оскільки її вкрай складно отримувати після бою, адже командири насамперед зосереджуються на веденні бою.

facebook.com/UkrainianLandForces

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр повідомила на своїй сторінці у Фейсбук про сумарні орієнтовні втрати ворога з 24.02 по 28.02 станом на 6.00.

Під час загарбницької війни Російської Федерації в Україні знищено:

«Звертаємо вашу увагу, що інформація орієнтовна і може уточнюватись, оскільки її вкрай складно отримувати після бою, адже командири насамперед зосереджуються на веденні бою.

Крім того,  інформацію ми можемо отримати лише по завершенню бою, а бої бувають вкрай тривалі у часі. Надходження даних може відбутись наступного дня, а іноді і через день. До того ж, якщо бій тривав вночі, і розпочався в одну календарну дату, а завершився в іншу, то доволі складно відділити у яку саме добу стались ті чи інші втрати», — йдеться у повідомленні.

Про ще одну перемогу ЗСУ повідомив міський голова Маріуполя.

«Збройні сили України, Нацгвардія та полк «Азов» – знищили ворожий літак російських окупантів, який учора чотири рази обстрілював Сартану та Лівобережний район Маріуполя» – міський голова Маріуполя Вадим Бойченко

Очільник МОЗ Віктор Ляшко повідомив, що з початку нападу Росії на Україну загинули 352 цивільних, 16 з них — діти. Поранення отримали 2040 людей, серед яких 45 — діти.

 

Коментарі