Новини

У Чернівецькій області запроваджують комендантську годину

У цей відрізок часу перебування на вулиці цивільних заборонене.

З 27 лютого на території Чернівецької області рішенням ради оборони та військової обласної адміністрації запроваджується комендантська година. Вона діятиме з 22:00 до 6:00. Також на території області цілодобово заборонять продаж алкоголю. Про це на брифінгу повідомив голова Чернівецької військової адміністрації Сергій Осачук.

«Відтепер з 22:00 до 6 ранку вихід із будинків, рух вулицями населених пунктів для цивільного населення заборонено. Дозволено лише для служб порятунку, військових та органів правопорядку та безпеки», — сказав він.

Також Сергій Осачук зазначив, що Буковина приймає людей з інших областей, які шукають захисту від російських ракет та бомб у Чернівецькій області.

Водночас він повідомив про рішення всіх адміністрацій Західної України:

«Військовозобов’язані чоловіки від 18 до 60 років, які привозять свої сім’ї, аби їх захистити, на Західну Україну, вони залишають у безпеці свої сім’ї тут, стають на військовий облік та відправляються на захист України у складі підрозділів, які формуються на наших територіях або в себе на територіях, звідки приїхали», — наголосив Сергій Осачук.

 

Коментарі